Lupta perfecta sau cum functioneaza un sistem juridic democratic

Urmaresc de ceva timp serialul "Sotia Perfecta" difuzat duminica la ora 21 de canalul Diva Universal. Poate unii dintre dumneavoastra vor ridica putin din sprancene la o astfel de marturie stiindu-se ca respectivul canal este unul dedicat in general publicului feminin. Dar canalul nu este important ci filmul. Practic avem in fata ochilor lupta unei femei, mame, sotii si nu in ultimul rand jurist. Actiunea se intrepatrunde intre indatoririle personajului feminin si viata ei profesionala.

Ei bine, puteti vedea un jurist de mare clasa in actiune in unul din cele mai bune filme din domeniu. Actiunea, cazurile, modul de punere a problemelor, gandirea si abordarile sunt de un realism feroce.

Avem un caz abordat de la informarea initiala si trecem prin toate etapele sale: pregatire, informare, studierea probelor si a dosarului pana la modalitatile de adresare, interogarea martorilor si pledoariile finale. Nu sunt uitate verdictele si mai ales explicatiile ulterioare. Discutiile juridice sunt de mare clasa. Pe scurt este o adevarata provocare filmul iar scenariul este alert si interesant.

Nu pot sa nu remarc diferentele de mentalitate si abordare atat in ceea ce priveste procuratura dar mai ales ale avocatilor...
De urmarit...
Mai nouă Mai veche