Regiunea Braila. Cine are curajul?

Din toate discutiile privind regiunea Sud-Est pana acum o singura concluzie e clara : Braila va depinde de o alta capitala de judet. Ideea politicienilor locali privind integrarea Brailei in regiune este de a fi cu capul lasat si cu ciocul mic. Nu conteaza ca USL-ul a adunat aici caciuli de voturi pe promisiuni desarte, nu conteaza ca PSD practic stapaneste judetul de la Revolutie incoace, acum trebuie sa mai vedem si "anvergura" nationala a politicienilor braileni : zero!

Si asa de la o discutie la alta ajungem la concluzia fireasca ca judetului Braila ii va fi bine doar in regiunea Braila care sa cuprinda: cum de ati ghicit? - doar Braila. Astfel cum pentru UDMR Ponta a gasit solutia infiintarii practic, a mult hulitei de romani, regiuni maghiare tot astfel poate sa faca si regiunea Braila.

Ajunge doar ca politicienetul de pe la noi sa dea un mesaj si sa duca sub nasul fin de prim ministru vreo 10000 de braileni care sa faca putina galagie vreo 2-3 zile si problema s-ar rezolva. Cine are curajul?

editorial pe InfoEST.ro
http://www.infoest.ro/index.php?pn=2&idn=386474219
Mai nouă Mai veche