13 sept. 2008

Bricostore Braila

S-a deschis Bricostore Braila in cadrul mallului din Varsatura.
Primul lucru care m-a lovit cand am intrat in magazin a fost usa de la intrare. La propriu ! Senzorul nu m-a detectat ca fiind o persona si nu a comandat deschiderea.In cele cinci minute cat am stat si am privit usa inca cel putin trei persoane au patit la fel. Ce dracu e asa de e greu sa faci o usa care sa se deschida ?
Al doilea lucru rau il constituie angajatii. Proaspeti dar deja implantati cu acea mima cretina si cu raspunsuri demne de filmele cu prosti. Intrebi ceva si iti spun la ce raion gasesti ce vrei dar doamne fereste sa iti spuna unde este raionul respetiv ! Alo Bricostore , puneti panouri de indicat raioanele si harti in magaoaia aia pe care ati ridicat-o ca angajatii sunt nepregatiti si te trimit in cu totul alta parte!!!
Al treilea lucru il constituie pacaleala cu transportul gratuit. Doar la comenzi de minim 1000 de RON este valabila si mai mult te progameaza ei in maxim 2 zile !!! Eu platesc acum si trebuie , dupa mintile luminate de acolo, sa stau acasa 2 zile sa ii astept ca sigur vin ei !!! Decat asa mai bine lipsa !
Singurul lucru bun este ca au angajat niste braileni si s-a mai redus somajul.
Produsele sunt tot alea iar preturile de deschidere nu vor dura decat in limita stocului disponibil.

4 comentarii:

alexandru petras spunea...

Dragul meu Mihai nu angajatii sunt prosti ci mai degraba cei care ii angajeaza. Iti recomand un dialog cu managerii din aceste magazine ca sa imi dai crezare.

Gabi H - spunea...

draga mihai,

dai dovada de un roman tipic; idiot si smecher intelectual. Astepti sa gasesti totul perfect, ai niste pretentii pe care nici de la tine nu le poti obtine. Tre sa intelegi ca nu toti oamenii sunt la fel, nu toti avem aceleasi limite. Daca nu vrei sa avem parte de acceasi angajati "prosti", angajeaza-te tu acolo. Am sa merg si eu la tine , stiind ca esti un angajat model. E greu sa gasesti intr-un grup, loc de munca, societate , unde vrei tu numai perfectiuni. Iar cu transpostul, daca e numar mare de comenzi, tre sa intelegi ca trebuiesc onorate pe rand. Ca altfel iar se trezeste un "domn" ca tine si face pe desteptul. Lasa comentariul pe blog, poate altii nu au aceeasi opinie.

Mihai Vintila spunea...

Pentru Gabi H - Nu fac decat sa taxez reclama mincinoasa pe care acest magazin si-a facut-o.

Dupa parea mea la Dedeman gasesti mult mai multa competenta tehnica ca la Bricostore si este acelasi tip de afacere.

Cat despre cumparaturi vroiam sa fac de 50 de milioane dar asa am luat din alta parte si bine am facut !

marius spunea...

DOM. Mihai esti mai prost decat angajati Bricostor pentru ca daca te uitai mai bine in magazin se afla acele plancarde......dar binenteles ca daca mergi cu capu in pamantn nu ai sa vezi nici ce este in fata ta . Iar referitor la acele cumparaturi in valoare de 10 MIL. normal ca clienti vor fi serviti in ordinea listei . PE MINE MA FACE SA CRED CA NAI MAI INTRAT IN NICI UN SUPERMAKET .