Regele Bursei

Romania Libera a avut ideea de a pune in practica un joc de bursa virtual ca parte a strategiei de fidelizare a abonatilor mai ales din segmentul activ din punct de vedere economic. Acest joc a fost inclus in noul portal financiar RomaniaFinanciara.ro si confirma strategia de diversificare pe care cotidianul a inceput sa o implementeze. La acest joc virtual pot participa doar abonatii pe minim 6 luni la Romania Libera.
Nu doresc aici sa fac reclama cotidianului cu pricina ci doar sa semnalez o idee interesanta de promovare a bursei. Regulamentul jocului incurajeaza tranzactiile cu actiuni listate intocmai ca cele reale. Pornind de la suma de pornire de 100.000 de ron participantul are libertatea de a investi. Ceea ce se intampla pe piata reala afecteaza si piata virtuala.
Desfasurat in perioada 19 octombrie 2007 – 19 aprilie 2007 in trei mari sesiuni de joc, bursa virtuala are toate sansele de a ajuta viitorii investitori sa isi faca mana cum se zice in popor.
Participarea la acest joc nu este doar pentru glorie ci si pentru bani : 50.000 de euro la finalul fiecarei sesiuni plus alte premii interesante printre care si o masina surpriza.
Interesant este faptul ca primii 10 participani in toate sectiunile desfasurate pana acum au reusit profituri de peste 100% !
Astept si lansarea altor astfel de jocuri de promovare care sa indeplineasca duble functii : de promovare a propriului produs ( in cazul de fata Romania Libera ) si de educare prin invatare.
Mai nouă Mai veche