5 apr. 2007

Basescu.ro

Transmiterea depunerii juramantului de catre noi membri ai guvernului Tariceanu II in direct de catre televiziuni a fost un lucru interesant. Am vazut astfel cum presedintele nu se priveste in ochi cu peremierul si cum ultimul abia a dat mana cu liderul cotrocenist.
Ca de obicei marlania a fost la putere. Drept ca un stalp de telegraf si rumegandu-si cuvantarea in gand , presedintele a asistat stalactitic la succesiunea de ministri. A primit mapele si le-a pasat mai departe cu gestul ca tocmai a pus mana pe ceva murdar.
La sfarsit a tinut sa incheie evenimentul in stilul caracteristic dorind succes guvernului din suflet cu toate ca ieri ii garantase viata scurta!
Amintind in discursul sau de Mircea Geoana pe care chipurile l-a invitat , Traian Basescu a aratat inca o data ca nu este un om de protocol si ca inca mai trudeste la educatia celor sapte ani de acasa.
A plecat apoi dupa ce a servit o portie de hahait cu presedintele Curtii Constitutionale.
Nu stiu cati ii mai acorda credit presedintelui. Pe zi ce trece comportamentul sau este tot mai deviant iar opiniile tot mai singulare. A reusit sa adune impotriva sa aproape toata clasa politica. Suporterii sai sunt fie izolati cum e cazul PD-ului fie prea slabi cum sunt liberalii lui Stolojan.
Chiar daca Curtea Constitutionala a dat o decizie ambigua in ceea ce priveste incalcarea constitutiei , avizul sau este oricum doar consultativ.
Dupa sarbatori v-om avea o acutizare a luptei politice. Pas cu pas inaintam spre inevitabilul referendum pentru suspendare. V-am vedea daca lupta parlamentului pentru o noua lege a referendumului va trece prin furcile caudine ale constitutionalitatii.
In incheiere , pentru nostalgici , recomand siteul basescu.ro unde pot afla ca Traian Basescu = Asa DA presedinte! si ca „Pun totul pe o singura carte !” . In martie s-au gasit 4255 de internauti care sa viziteze creatia din campanie.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Sustinatori Basescu?
Vezi forum.

Anonim spunea...

mioara
rashinsunt o romanca departe de casa...in italia unde zi de zi suntem umiliti si tratati in modul cel mai urat posibil... suntem pusi in acelasi rand cu criminalii. aici muncesc ca asistenta medicala intr-un spital din centrul Italiei...daca in romania as primi un salariu care sa-mi permita un trai decent as fi prima care sar intoarce acasa. FACETI CEVA PENTRU NOI PENTRU A NE INTOARCE LA CASELE NOASTRE PE CARE LE-AM ABANDONAT IN CAUTAREA UNUI TRAI MAI BUN...