Prostia englezeasca

Cotidianul The Times relateaza despre un repotaj BBC cu un ipotetic locatar roman al celebrului Hyde Park. ’’Informatia’’ BBC-ului era de fapt falsa lucru confirmat ulterior de purtatorul de cuvant al administratiei Hyde Park , de politie si in final recunoscuta de BBC. ’’Reporterul’’ de fapt a platit un emigrant roman sa spuna o poveste care se vinde in schimbul unei sume de bani care respecta procedura standard al respectivei televiziuni!
15 militari englezi care se ’’plimbau’’ pe la granita apelor teritoriale irakiano-iraniene de profesionisti ce erau au fost capturati de iranieni fara sa traga nici un foc! In marea sa marinimie presedintele Iranului ii elibereaza iar acestia pozeaza la sosirea in UK ca fiind mari eroi de razboi dupa ce au dat tot felul de declaratii aiuristice televiziunii iraniene!
Comisia Europeana a inceput procedurile in justitie impotriva Marii Britanii datorita faptului ca autoritatile engleze au facut discriminari intre proprii cetateni si alti cetateni europeni, tratand preferential cazuri de nereguli la adresa companiilor aeriene care opereaza in insula.
Toate aceste fapte pornesc de la ipoteze false si arata prostia englezeasca.
De peste 40 de ani Marea Britanie nu mai este o mare putere. Este doar o tara medie care intamplator sau nu a dat limba cea mai vorbita in momentul de fata. Intreaga lume s-a adaptat la acesta realitate numai cetatenii britanici nu. Ei si-au pastrat morga de superioritate cu care au fost obisnuiti de istorie si traditie. Din pacate pentru acestia omenirea este alta. Acum ei nu mai sunt stapanii si minciuna este lor usor descoperita.
Falsa superioritate, bazata doar pe prejudecati dupa parerea mea , a creat in ianuarie 2007 isteria anti-romaneasca si anti-bulgara in presa tabloida britanica. Iata ca acum putem spune ca invazia balcanica nu s-a confirmat. Chiar si putinii romani care prefera sa emigreze acolo sunt net superiori ca pregatire medie sau superioara unei mari majoritati a populatiei britanice. Acesta e de fapt marea lor problema. Ca vin balcanicii mai bine pregatiti si le iau locurile de munca! Nu vad multimea de pakistanezi si de indieni care le fac toate muncile prost platite din regat de ani de zile!
Cand prostia englezasca iese la iveala trebuie sa ne ferim. Pentru ca ea pastreaza traditia acestei natii : daca tot e facuta atunci e facuta la scara mare!
Mai nouă Mai veche