Sistemul CISS

Probleme cartuselor de imprimante sunt binecunoscute de toti utilizatorii lor. De cele mai multe ori ele te lasa atunci cand nici cu gandul nu gandesti. Pentru astfel de probleme s-a inventat noul sistem CISS care mia mult tipareste cu pana la 95% mai ieftin.

Deci puteti sa spuneti adio refill-urilor complicate si cartuselor scumpe.

Sistemul CISS – Sistem de alimentare continua cu cerneala - este folosit la imprimantele inkjet. El alimenteaza cu cerneala un tip special de cartus permanent.Cartusele nu se usuca niciodata, nu trebuie inlocuite, trebuie doar atunci cand sunt aproape goale sa adaugam cerneala in rezervoarele exterioare.

Reincarcarea rezervoarelor externe se poate face foarte usor fara sa fie nevoie sa apelam la un centru specializat iar calitatea imprimarii este similara cu cea obtinuta la cartusele obisnuite.

Site-ul CISSmarket.ro es-a relansat de curand si are o serie de schimbari care il fac acum mai usor de folosit :
- tutoriale video pentru ca utilizatorii sa invete cum se instaleaza sistemul CISS
- posibilitatea de a comanda direct pe site ceea ce-l tranforma practic intr-un magazin online
- are integrat un blog care explica si tine la curent utilizatorii cu toate noutatile din domeniu dar si cu noutati legate de utilizarea sistemului si despre modalitatile de achizitie

Comenzile se poate face online, prin e-mail, la telefon sau prin optiunea - Va sunam noi? - o ptiune care este o noutate absoluta in domeniu.

Livrarea se poate face direct de la Showroom-ul din Bucuresti sau prin prin curier rapid catre orice destinatie din tara.
Plata se poate face cu cardul direct pe site, cu numerar sau cu card bancar la showroom, in cont bancar anterior livrarii sau la curier atunci cand primiti coletul.Fiecare produs are instructiuni de instalare si utilizare in format PDF si tutoriale video pentru instalare.

Interesant este ca pentru cei care nu isi permit cartuse noi sunt de vanzare si cartuse refillabile.

O idee buna, de genul alimentarii avionului din mers!
Mai nouă Mai veche