Financiarul

Gabriela Vranceanu Firea pe langa pelticismele de care da dovada in emisiunile ei mai face o gafa de proportii asa cum ii sta bine unei persoane publice.
Lanseaza ca director cotidianul economic Financiarul impreuna cu Trustul Intact prin intermediul unui SRL unde detine un procent bun de actiuni.
Dupa succesul Saptamanii Financiare era de asteptat si o lansare pe cotidian.
S-a speculat mult asupra numelui si cred ca si pe motiv intemeiat.
Nu ma asteptam insa la o asemenea gafa de proportii.
In cazul unui ziar economic numele este foarte important dar sa furi numele unei publicatii serioase deja existenta pe piata e prea de tot !!!
Da ! Financiarul exista de 4 ani !!! Apare la Iasi !!!
Este o publicatie saptamanala serioasa interesanta si demna de tot respectul. Este editata de Regiunea de Dezvoltare Nord-Est. Distributia este in special in zona Moldovei iar multe firme sunt deja abonate la acesta publicatie. Pentru adevarata publicatie Financiarul vremurile nu au fost chiar asa de usoare cum sunt pentru tizul bucurestean. A pornit ca bilunar si a crescut la saptamanal treptat si cu munca. Daca nu a beneficiat de un trust de presa care sa ii sufle in panze !
Ca ideea de nume este furata se vede si din faptul ca numele domeniului ro este detinut de DS Press SRL editorul saptamanalului iesean inca din anul 2004 asa cum reiese din baza de date a domeniilor ro (http://www.gazduire.ro/whois/mwhois.php ) .
Pentru a avea totusi un site cu numele ziarului s-a cumparat domeniul com unde va fi siteul cotidianului.( http://www.financiarul.com ) .
Astept ca editorul iesean sa dea in judecata Trustul Intact caruia sa ii ceara despagubiri pentru folosirea ilegala a numelui ! Sper sa ceara o suma mare de bani pentru ca Financiarul Intactului trebuie sa plateasca !
O rugamite totusi pentru doamna directoare : mai usor ca mai aveti mult pana sa fiti ziarist economic !
Ramaneti la balbele televizate si la politica ca pe domeniul economic e mai greu!


PS
Sloganul campaniei de lansare e de-a dreptul tampit avand in vedere cele spuse mai sus! (" Din 14 ianuarie un nou succes de presa ")
Mai nouă Mai veche