A renascut FSN-ul

Presedintele Traian Basescu a decis fuziunea Partidului Democrat cu Partidul Liberal Democrat ! Noul partid prezidential este de acum Partidul Democrat Liberal.
Noua struto-camila cu zero doctrina vine sa clarifice intr-un fel canibalismul electoral care s-a manifestat intre PD si PLD in cadrul aceluiasi bazin electoral cu ocazia alegerilor pentru parlamentul european.
Daca de la PLD nu ma asteptam la nimic bun, fiind condus de un Stolojan tot mai rupt de realitati, de la PD aveam totusi pretentii mai ales ca este un partid cu ceva vechime pe scena politica romaneasca. Se pare insa ca la democrati nu sunt in fruntea partidului de cat yes-mani plus Elena Udrea.
Basescu a zis PD-ul s-a supus iar PLD-ul fericit a incuviintat.
Noul partid, lipsit de orice doctrina este un partid de conjunctura.
PD-ul reuseste astfel performanta de a trece de la stanga, la centru stanga apoi la populari pentru a ajunge drept la un fel de liberalism!
Am observat ca in valul mediatic de acuzatii si contra-acuzatii se pierde din vedere un lucru simplu : PD-ul este vechiul FSN. Acum se vede cat de inradacitate sunt acele apucaturi feseniste pe care Basescu se lauda ca le-a lichidat.
Care clasa politica noua : cu Stolojan , cu Boc, cu Basescu ? Pai pe astia ii vedem dand din gura din 1990 si pana azi si nu au facut nimic.
Se pare ca ideile importate din Venezuela sunt iara un motiv de inspiratie pentru marinar.
Sa curga whisky-ul in pahare ca iara presedintele a aratat cine-i mai tare in aparitii pe televizoare !
Sa traiti biiinneeee !
Mai nouă Mai veche