28 iul. 2015

Rectificarea pomenilor sau cum se distruge un buget

Guvernul Ponta nu ştiu cât a decis să facă o rectificare bugetară. Chipurile este o rectificare în creştere pentru toate domeniile ne asigură primul ministru. Că nu îl mai crede nimeni e deja cunoscut în toată lumea, dar ca nici miniştrii lui să nu mai creadă în primpriile minciuni de de-a dreptul fantastic. Vedeţi aici declaraţiile de-a dreptul iresponsabile ale ministrului Teodorovici care cu seninătate admite că la transporturi s-au tăiat peste 900 de milioane de lei!

Nu degeaba se spune că în guvernarea Ponta s-au construit 10 km de autostradă şi ăia începuţi pe timpul lui Boc!Avem o frenezie a pomenilor. Mai multe creşteri salariale, mai multe drepturi peste drepturi...etc, etc.Nu ştiu dacă premierul Ponta s-a gândit că toate aceste pomeni trebuiesc plătite şi în anii ce vin nu doar în anul acesta dar probabil că nu prea îl interesează.

Într-o analiză a bugetului actual Iulian Anghel arată în Ziarul Financiar că în trimestrul doi veniturile au crescut cu 10% faţă de primul trimestru dar investiţiile sunt cu 20% mai mici! Nici nu mai ştii ce să zici - iresponsabilitate sau neştiinţă.

- See more at: http://www.infoest.ro/stiri/editorial/rectificarea-pomenilor.htm#sthash.iRNDouSH.dpuf

Niciun comentariu: