Un bun român de partid

ANAF încearcă să inducă în mintea populaţiei faptul că platindu-ţi taxele devii un bun român. Nu am nimic cu propaganda tâmpă dar asta e prea de tot. În loc să se lupte pentru a colecta sumele pe care trebuie să le colecteze, să creeze sisteme uşoare şi rapide de încasare a banilor, ANAF face proiecte europene pentru nimic.

Nu era mai uşor să fie ei nişte buni români şi să nu arunce cu bani pentru un sistem informatic care practic nu funcţionează optim? Nu ar fi fost ei nişte buni români dacă mi-ar fi dat posibilitatea să-mi platesc taxele oriunde, chiar şi la supermarket? De ce ca nişte buni români ce sunt ei nu îmi fac viaţa mai uşoară, plata taxelor mai uşoară şi mai transparentă. Pentru că de fapt asta nu îi interesează. Ei vor doar să plăteşti, să nu pui întrebări şi să le laşi lor problema cheltuirii!

Românii sunt buni români dar instituţiile statului, precum ANAF, fac totul ca aceştia să îşi ia lumea în cap. Ce fel de bun român să fii când vezi numai hoţie în jurul tău, când taxele tale de bun român sunt risipite pe prostii care nu ajută pe nimeni ci doar îmbogăţesc o gaşcă de ...nu e aşa, buni români de partid.

- See more at: http://www.infoest.ro/stiri/editorial/bunul-roman-de-partid.htm#sthash.ox4y3Xo2.dpuf
Mai nouă Mai veche