Partidul, Ponta şi poporul

Se vede că micul Titulescu în ciuda celor 42 de primăveri a rămas un tânăr comunist. Manifestarea demnă de Corea de Nord, prin care şi-a lansat candidatura, cuvintele sforăitoare şi comparaţiile imbecile făcute mă duc la gândul că dl Ponta nu mai are scăpare. Mania grandomaniei, suficienţa în gândire şi stilul şmecheresc cu care încearcă să le rezolve pe toate îl dau de gol.

PSD s-a remarcat încă o dată prin puterea sa de a aduna oameni care nu au nici o treabă cu PSD. Astfel s-au strâns cu arcanu oameni din structuri de stat, de la firme cu management PSD, precum RATB, sau de la organizaţii dependente de banii de la buget precum cele ale veteranilor. Toate doar cu scopul de a arăta prostimii că suntem mulţi, că suntem importanţi şi că vezi doamne ce ne iubeşte poporul pe noi.

Dacă l-a împărţirea pomenilor de la stat s-ar fi rostit alt nume acela ar fi fost la fel de popular printre săraci ca numele lui Ponta acum.

Ce mă enervează cel mai mult este că astfel de tupeişti folosesc statul şi resursele lui să îşi facă campanie pe nume propriu. Am văzut comportamentul de satrap local a lui Ponta când prin Botoşani a oferit de la el nişte maşini de transportat copii. El, Victor Ponta le-a dat nu statul! De parcă le-ar fi cumpărat din banii lui de salariu nu din banii din taxe plătite de mine, tine şi toţi ăştia ca noi care îşi plătesc dările.

Ponta apare, soarele răsare! Nici că se putea mai inept. Până şi la comparaţii le foloseşte tot pe alea vechi. Reciclează ce a mers la Iliescu, copiem ceva de la pe la Năstase că boborul de proşti nu se prinde de copy-paste-le nostru. Că noi suntem şmecheri, că suntem pe val, miezul din dodoaşcă.

Ei bine nene Ponta sper să ţi-o iei la alegeri ca nentu Năstase, să primeşti şutul ăla democratic în dos care să te măture pe tine şi suficienţa ta de pe scena politică. Măcar Năstase şi Iliescu ştiau ce spuneau nu spuneau ce credeau că ştiu.

- See more at: http://www.infoest.ro/stiri/editorial/Partidul-Ponta-si-poporul%20.htm#sthash.xI8hsgst.dpuf
Mai nouă Mai veche