7 oct. 2013

Braila : Piata Traian - teatru si caini maidanezi

Primaria Braila cu nesimtirea care o caracterizeaza a alocat bani pentru un festival de teatru dar nu s-a gandit sa stranga si cainii maidanezi din fata acestuia. In scuarul din Piata Traian se aduna zilnic o haita de caini maidanezi. Unii sunt de marimi considerabile.

Agresivi si galagiosi ataca pe cine indrazneste sa treaca prin preajma dupa lasarea serii. Cum la festivalul de teatru va veni si domnul primar care si-a promis prezenta in cadrul unei conferinte de prsa, speram ca macar unul sa ii rupa pantalanii si astfel va intelege si dumnealui ca daca vrei sa arati a oras european cainii maidanezi nu au ce cauta prin centru si nici pe alte strazi.

Stiti cum se spune ca speranta moare ultima dar noi inca speram. Poate astfel isi vor face in final treaba si cei platiti sa o faca, pentru ca acum avem o lege clara care trebuie aplicata. Ca nu are norme interne primaria Brailei nu e treaba noastra. Incompententa nu e criteriu de neaplicare a unei legi. Adasar cand scapam de maidanezi domnule primar UTC-ist?

editorial pe Infoest.ro
http://www.infoest.ro/index.php?pn=2&idn=386474412

Un comentariu:

caini maidanezi spunea...

Asa este, suntem in Europa secolului XXI si in mod nepermis traim cu haite de caini murdari si agresivi.

Pentru a ajuta, a se citi si pentru a pune presiune pe autoritati, am creat, complet non-profit si non-comercial, siteul de monitorizare pe harta a agresiunilor cainilor maidanezi www.caini-maidanezi.info. Daca lumea ar raporta/sesiza fiecare agresiune a cainilor maidanezi, ca sa avem evidenta acestora, autoritatile ar fi nevoite sa ia masuri (sa stranga cainii) macar din zonele fierbinti de pe harta..

Evident ca de dorit ar fi sa nu se ajunga la eutanasiere.. de aceea trebuie intarita si mai ales pusa in aplicare legislatia anti-abandon a animalelor (voi sustine puternic aceasta idee pe siteul meu).

Daca puteti adauga un link sau scurt articol de sustinere/informare publica despre siteul caini-maidanezi.info, va multumesc pentru atitudinea civica. Va voi adauga si siteul dvs la siteurile sustinatoare.