Socialismul lui Ponta si mediul de afaceri. Grapini afara din Guvern!

Ministrul delegat pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri si Turism, Maria Grapini e vizata de schimbarea din functie de premierul socialist Ponta pentru declaratia sa ca membrii Guvernului din care face parte nu inteleg mediul de afaceri.

"Nu se inteleg perfect problemele mediului de afaceri la nivelul Guvernului. Am impresia uneori ca merg pe contrasens cand ma duc cu anumite lucruri preluate din mediul privat, dar asta este problema mea. De aceea mi-as fi dorit ca mai multi oameni de afaceri sa-si asume acest risc si sa fie dispusi sa-si bage in acest malaxor intreaga cariera. M-am dus in sistemul public cu dorinta de incerca sa transmit in Executiv problema reala din mediul economic", a spus Grapini.

"Daca s-a inteles ca eu am apasat prea mult pe Guvern este ceva unicat, pentru ca niciun ministru nu a venit pana acum si sa spuna ce prost e Guvernul. Nu? Intru si eu in Cartea recordurilor", a spus Grapini la conferinta Mediafax Talks About SME's.

Premierul socialist s-a simtit ofensat ca un om de afaceri ajuns intamplator ministru spune ce gandeste. Pentru el problemele mediului de afaceri nu conteaza, nici parerile lor. Pentru el conteaza doar "imaginea" de mare politician care "rezolva" toate problmele doar prin prezenta sa!

Iata de ce Ponta nu e un bun prim ministru. El e in functie pentru oameni, pentru mediul de afaceri nu pentru sine. Se pare ca "micul Titulescu" a ramas tot mic in gandire.

articol pe Infoest.ro
http://www.infoest.ro/index.php?pn=2&idn=386474374
Mai nouă Mai veche