Uimitoarea lume Amazon.com la un click

Asa puteti descoperi povestea ascensiunii si cuceririi lumii de catre Jeff Bezos si a sa companie Amazon.com . Autorul lucrarii "Un click" Richard L.Brandt este cel care ne-a spus si povestea uimitoare a Google, alta companie icon in lumea internetului.

Simplu si haios, drept si perseverent asa il vede autorul pe cel care a vrut sa vand carti si a ajuns cel mai mare retailer din lume. Azi Amazon este sinonim cu cumparaturile online dar la inceputuri lucrurile nu stateau la fel cu toate ca vanzarile fimei aratau cam asa : cateva sute de dolari in prima sapatamana, cateva mii in a doua si cateva sute de mii in cateva luni! Nu putin pentru o firma cu doi programatori si doi soti obsedati de munca!

Volumul se citeste pe nerasuflate sau cel putin eu l-am citit asa. Poate si faptul ca povestea este bine urmarita si bine scrisa. Realitatea e dincolo de orice s-a imaginat pana atunci. Vedem greseli si abordari ale fondatorului, vedem o filosofie sa zgarcitului dar si o idee despre cum e sa fii cel mai bun din lume.

O carte de doar 172 de pagini dar plina de invataminte, de vise realizate si de viziuni indeplinite. O gasiti la Editura Curtea Veche deoarece a fost tiparita in romana in 2012.
Mai nouă Mai veche