Deconturile guvernelor Boc

Stim cu toţii aroganţa şi suficienţa de care a dat dovadă premierul Boc atunci când era prima slugă a ţării şi îndeplinea fără crâcnire aberaţiile care veneau de la Palatul Cotroceni. Acum încep să se spargă unul câte unul baloanele economice pe care acele guverne le-au creat. Primul dintre ele este cel legat de interpretarea golănească, că juridică nu îi pot spune, a legii cu privire la contribuţia pensionarilor la plata CAS-ului.

Acel fatidic procent de 5,5 la sută pe care „juristul” Boc l-a interpretat nu ca plata pe diferenÅ£a dintre valoarea pensiei ÅŸi minimul de 740 de lei ci ca un „impozit” pe întreaga pensie! Am spus încă de atunci că este o interpretare dincolo de lege ÅŸi nu numai eu am facut-o ci ÅŸi alÅ£i juriÅŸti ca mine. Ce a greÅŸit domnul Boc plătim acum indirect toÅ£i.

ÃŽntrebarea este următoarea: nu putem considera că dl Boc a făcut un abuz de funcÅ£ie în acest caz ÅŸi astfel să îi oferim nesperanta ÅŸansă de a avea de-a face puÅ£in cu sistemul ÅŸi bun jurist cum îl ÅŸtim suntem siguri că va putea să îşi demonstreze la bară competenÅ£a…

Curtea Consituţională nu avea cum să dea un altfel de verdict. E mai mult decât logic e in spiritul cuvintelor din limba românâ a căror sens dl Boc nu a vrut a le pricepe.

După acest balon urmeaza altele precum recuperarea diferenţei de salarii la bugetari, indemnizaţiile revoluţionarilor, alocaţiile pentru femeile gravide, despăgubirile acordate foştilor proprietari de imobile naţionlizate ..etc.

În toată guvernarea Boc, România s-a împrumutat miliarde iar cu banii nu s-a facut nimic palpabil. S-au aruncat pe tot felul de prostii, frunze şi clienterisme de ne crucim cu toţii de inventivitatea de care au dat dovadă.

Deconturile guvernelor Boc ar corect fi să fie atribuite celor care le-au făcut! Să plătească pagubele Boc, Udrea şi restul găştii în frunte cu iubitul lor cârmaci.

articol in Natiunea
Mai nouă Mai veche