InfoEST primeste ISSN

Ziarul local brailean Infoest.ro a primit azi codul ISSN din partea Centrului National ISSN a Bibliotecii Nationale. Numarul este ISSN–L = 2284 – 5682.

Cu alte cuvinte Infoest.ro este recunoscuta ca publicatie online!

Publicatiile seriale inregistrate la Centrul National ISSN sunt introduse automat in baza de date a Bibliotecii Nationale, in bibliografia nationala de publicatii seriale. Periodic, baza de date nationala este transmisa la Centrul International ISSN, unde se editeaza Registrul ISSN (pe CD-ROM si on-line), ce contine toate publicatiile purtatoare de ISSN din lume. Acest registru este sursa de informatii cea mai importanta pentru toate cataloagele internationale de publicatii seriale.

Codul ISSN identifica publicatiile periodice, in mod unic, la nivel international. El nu asigura protectie privind dreptul de autor si nu confera exclusivitate pe titlul respectiv. Nu are valoare juridica si nu confera scutiri de taxe de orice fel (TVA, taxe postale, taxe vamale etc).

Codul ISSN-L faciliteaza cautarea, regasirea si livrarea pentru toate editiile pe suporturi media diferite ale unei resurse continue, pentru servicii ca Open URL, cataloage de bilioteca, motoare de cautare sau baze de date.
Mai nouă Mai veche