15 nov. 2011

Ce prostii mai face CET Braila

Pentru ca marea majoritate a locuitorilor orasului nostru este debransata CET Braila inventeaza noi metode de a jupui ilegal bani. Astfel au scornit taxa pe teava. Adica vor bani pentru tevile care intra prin casa si duc caldura la cei care inca sunt bransati.

Cu o nesimtire demna de lumea a III-a condurecea CET a trimis in inspectie prin blocuri oameni care sa verifice daca tevile dau sau nu caldura la cei debrasati. Cu insistenta si ilegal reprezentantii CET doreau sa intre in casele oamenilor sa verifice ei ce si cum. Daca nu raspundeai prezent somatiei erai amenintat cu para la Primaria Braila de parca primaria are vreo treaba cu CET-ul.

Imbecilitatea maxima a aparut cand reprezentantii CET-ului au informat asociatiile de locatari ca doar cei care isi izoleaza tevile din apartamente cu rigips nu vor mai plati cota parte din caldura care chipurile beneficiaza de la mare companie locala.Astfel CET-ul a revolutionat si industria izolatiilor cu un cretinism demn de cartea Recordurilor!

Nici un reprezentant de la CET nu si-a pus niciodata problema ca si varianta inversa este valabila si anume ca prin pereti se transmite caldura de la cei cu centrale la cei care sunt abonati CET. Pentru aceasta caldura CET-ul nu ar trebui sa plateasca? Dar pentru folosirea unor instalatii private din interiorul blocurilor, dintre blocuri si de la asociatii de ce nu binevoiesc a plati chirie ca doar le folosesc?

Ideea de baza este ca CET-ul va muri mai devreme sau mai tarziu. Oamenii s-au saturat sa plateasca servicii de care sa nu beneficieze sau care sa le fie furnizate la o proasta calitate. S-au saturat sa plateasca sume astronomice si sa fie luati mereu de prosti.

CET-ul va muri din motive pur economice. E o tampenie sa plimbi agentul termic kilometri intregi, sa platesti salarii babane pentru tot felul de directori si tiitori politici cand chiar si daca gazul se va dubla tot iesi mai ieftin!

Sa ii fie tarana usoara CET-ului!

editorial pe Stiri Braila

2 comentarii:

Anonim spunea...

un comentariu cu ceva adevar in el .Adica partea ca ar fi mai ieftin sistemul individual decat cel centralizat e o prostie.La 2 camere eu plateam 4mil tot , iar acum cu centrala platesc gazele 2,6mil plus 40ron intretinerea.Un total de 3mil rezultand o diferenta de 1mil pe luna amortizat, adica cam 5 ani.Daca ne gandim ca la 10 ani schimbi centrala nu vad unde e rentabilitatea.In plus la sistemul centralizat se-ncalzeste tot blocul pe cand cu centrala unii tin frigul in casa pentru economie.Si unde mai punem ca plateam 4mil in conditiile in care jumatate de scara era debransat.Sa fim realisti totusi.

Anonim spunea...

pai un dintre prostii e mai noua. prostia e mai ales la consilul local.
In data de 24.05.2012 s-a modificat statutul societatii astfel :
Art.8 (1) Actiunile nominative ale societatii sunt DEMATERIALIZATE si se pot tranzactiona pe piata organizata secundara Rasdaq, iar Art. 12 se numeste "PIERDEREA ACTIUNILOR".
Cum mama naibii sa pierzi ceva DEMATERIALIZAT?
Atata prostie rar am mai vazut.Si nu e singura din noul statut.
P.S. Atentie, societatea detine certificate de emisii de CO2 in valoare de vreo 10 mil de euro.
Ochii cat cepele la eventuala vanzare a lor "pe sub mana"!Asta daca nu cumva au fost deja vandute.