Cum a făcut idiotul ăsta de s-a îmbogăţit şi eu nu?

Robert Shemin a reusit prin umor si conciziune sa imi arate cum trebuie sa te imbogatesti. Ideea de baza este aceea ca tu esti cel care poate face acest lucur dar conditia primordiala este sa iti urmaresti scopul.Autorul a pornit de la cateva dorinte simple : sa aiba bani, sa isi parmita orice, sa fie alaturi de familie si sa nu munceasca mult!

Practic acesta este visul oricarui om. Apoi a inceput sa isi puna in practica ideile devenind milionar in cativa ani prin investitii inteligente in domeniul imobiliar. A cautat mentori, a adunat sfaturi si s-a imbogatit! Apoi la sfatul unor prieteni a inceput sa scrie carti, de fapt sa le dicteze secretarei. La prima carte a suportat singur costurile iar a doua a devenit best seller!

Pornid de la firmatia ca "îţi vei da seama că aveai deja în tine sămânţa de Idiot Bogat" Robert Shemin aplica pas cu pas o metoda de imbogatire. Observatia este ca drumul intre A si b este intotdeauna cel mai scurt!

Crede in instinct, in bunatate si in a darui. Considera scoala doar ca un mijloc de a afla si de asocializa. Considera ca "cel care învaţă cele mai multe lucruri în şcoală este cel care are cele mai multe probleme, pentru că el este cel care trebuie să înveţe să le rezolve".

"Mă simt în siguranţă că venitul meu nu depinde de un singur angajator, ci de o serie de proprietăţi, acţiuni şi obligaţiuni, fonduri mutuale şi de propria mea afacere" - iata definitia Idiotului Bogat.

O carte care nu trebuie ratata si mai ales pusa in practica.

Aparuta la editura All in 2009 , 278 de pagini.
Mai nouă Mai veche