25 apr. 2011

Gandirea pozitiva ca arma de marketing

S-au scris tone de articole despre gandirea pozitiva. Am crezut mereu in puterea ei si o aplic de cativa ani. Am incercat sa amestec aceasta gandire pozitiva nu numai in viata mea profesionala ci si in viata privata. Functioneaza!

Marketingul din ziua de azi este tot mai complex. Citesc zeci de carti si articole dar nicaieri nu se evita a se ataca problema gandirii pozitive.

Recent am descoperit intr-o carte o statistica interesanta despre doi mari jucatori de baseball americani. Acestia intr-adevar au depasit toate recordurile la realizari dar cineva s-a apucat sa le contabilizeze si esecurile.A avut un soc: erau duble fata de realizari! Volumul muncii lor practic a iesit din statistica ar zice unii. E partial adevarat, insa ceea ce i-a impins inainte a fost gandirea pozitiva!

Ganditi pozitiv si urmariti-va tinta stabilita. Tineti minte ca tot ceea ce va propuneti poate fi realizat. Sta doar in puterea dumneavoastra...

Un comentariu:

Eric spunea...

Daca atunci cand vinzi un produs nu esti pozitiv cu tine si nu vezi partile bune, cum te astepti, ca altii, sa fie interesati de el ?

Viata e faina - oricat de naspa ar fi! :))