Cand vom cere despagubiri Ungariei ?

Problema ecologica de la combinatul de aluminiu din Ungaria incepe sa afecteze si ecosistemul national. Nu stiu pe ce se bazeaza ministrul mediului László BORBÉLY membru de seama al partidului minoritar ungar din Romania cand spune sa nu ne facem griji. Nu stiu daca el bea apa zilnic din Dunare pentru a face astfel de afirmatii linistitoare.
.
Regia Apele Romane si Ministerul Mediului nu am mai comunicat nimic despre problema de joi 7 octombrie 2010! De ce este o astfel de tacere la nivelul institutiilor statului?
.
Se pune mai presus oare stabilitatea guvernamentala fata de vietile noastre? Cum poate crede orice om de bun simt despre coktailul de elemente poluante ca nu afecteaza in nici un fel viata din Dunare si a riveranilor ei?
.
Nu stiu daca va aduceti aminte de cazul mult mai mic petrecut pe Tisa acum cativa ani in Romania. Imediat atunci Ungaria a urlat ca din gura de sarpe de poluare, de victime, de afaceri pierdute, de compensatii materiale. Acum noi de ce tacem?
.
Stiti ca metalele grele nu sunt eliminate de organism si ca afecteaza functiile sale pe viata? Stiati ca elementele cele mai importante ale poluarii in Ungaria contin tocmai aceste elemente? De ce nu cerem compensatii economice?
.
De ce ministrul UNGUR al mediului din Romania spune ca nu se intampla nimic ?
.
Marti 12 octombrie unda va atinge principalul oras de la intrarea in tara, Drobeta Turnu Severin si vom vedea atunci cand va fi prea tarziu despre ce “noroi rosu” este vorba!. Urmarile le vom simti noi si copii nostril in numele unor politicieni legati de scaune si de interese politice.
.
Daca doriti adevarul urmariti mass-media din strainatate! Vedeti panica din vorbele si din discursul ministrului mediului din Ungaria si veti intelege despre ce este vorba!
.
László BORBÉLY e vremea sa iti dai demisia pentru prost management si incompetenta!
.
Sa cerem despagubiri UNGARIEI pentru ca merita sa ne plateasca viitoarele suferinte!
.
Mai nouă Mai veche