Traian Basescu face inca un pas spre luna Decembrie ....

Traian Basescu a decis cine plateste pretul incompetentie Guvernului Boc : prostii care l-au ales si care au crezut betiile lui de cuvinte si prostii care nu l-au votat! "Primul cetatean" al tarii protejeaza astfel cleptocratia si oligarhia care conduce Romania si pe care o pastoreste!

"În primul rând este vorba de reducerea fondului de salarii pentru tot aparatul bugetar din România, cu 25%, iar până la sfârşitul anului, şefii de instituţii au obligaţia să-şi facă selecţia, să-i aleagă pe cei mai buni şi nu clientela politică, în aşa fel încât în anul 2011, menţinându-se anvelopa salarială şi în speranţa creşterii economiei, salariile să poată reveni la cele pe care le au acum. Această măsură trebuie luată de la 1 iunie.
.
De asemenea, în ceea ce priveşte pensiile, Guvernul îşi va menţine transferul de 1,7 miliarde euro la fondul de pensii, dar pentru a acoperi pensiile la nivelul actual - şi numeric, şi nivel de plată - ar mai trebui încă circa 500 de milioane de euro, care nu există, aceşti bani nu există.
.
Ca atare, este previzibilă o reducere a pensiilor cu 15%." a declarat Traian Basescu!

Domnul Emil Boc, ca un adevarat Emil Bobu al timpurilor moderne, sustine noile masuri!.
.
Luna Decembrie se aproprie....si suta de lei nu mai este ce-a fost....
.
Si in acest caz este nevoie de o "masura" care sa se termine intr-un alt decembrie cu aceeasi finalitate din 1989 numai ca de data aceasta Elena va fi mult mai tanara iar Presedintele mult mai beat de propria persoana!
.
Sa traiti Bine!
.
PS
Sunt curios si in baza carei legi va putea face ceea ce a spus mai sus? Da ... salariu lui de ce nu si-l reduce la salariul minim pe luna?
.
Mai nouă Mai veche