Necrologul Aliantei D.A.

Anuntata de dl prim ministru Calin Popescu Tariceanu decesul aliantei D.A a survenit dupa o lunga suferinta. La capataiul mortului s-au perindat o serie de fruntasi ai vetii noastre politice.A surprins iarasi neplacut faptul ca presedintele tarii dl Traian Basescu nu a participat.
Gurile rele vorbeau la inmormantare de influenta nefasta avuta de acesta in boala care a dus la deces. Babele si tatele moderatoare vorbesc despre cutite in spate si lovituri puternice la picoare.Medicul legist nu a confirmat insa aceste zvonuri.De unde reiese faptul ca mortul ca intotdeauna e cel vinovat.
La palatul Victoria s-au afisat mutre in berna mai ales ale domnilor si ale doamnelor membri PD. Zambetul ascuns al PNL reiesea jucaus dupa fata luminoasa a domnului Mircea Geoana care nu stiu ce treaba avea pe acolo.
In timpul vietii, de altfel scurte, alianta D.A s-a dorit a fi un bun roman dar a sfarsit doar prin a fi . Ursitoarele anuntau pe tava botezului numai lucruri frumoase : Sa traiti bine !, Moarte PSD, Jos sistemul ticalosit ! . Acum nici macar nu au catadiscsit sa fie prezente toate.
Pentru ca nu a avut avere demna de luat in seamna , decedatul , va fi inmormantat la cimitirul saracilor.Bocitoarele care doresc sa-i planga zilele sa nu se astepte la cine stie ce parale pentru ca nu le va plati nimeni.
Copiii PD si PNL nu-si mai vorbesc si daca inainte se jucau impreuna acum cand se intalnesc se bat precum luptatorii de la Local Combat. De unde se vede ca decedatul nu a avut timpul necesat sa ii invete bunele maniere si comportarea intr-o societate europeana.
Vecinii au insa doar vorbe de duh si isi aduc aminte de o alta inmormantare la care ce doi copii ai raposatului erau prezenti :CDR. Din pacate doar o baba taranista surda mai stie cum a stat treaba la acea inmormantare cand s-a mancat coliva pe saturate insa nimeni nu o intreaba nimic.Ar fi si greu in starea de betesug in care se afla.
Postasul e cel mai fericit. El observase de acum un an decesul dar nu i-a parat pe copii. S-a gandit ca e bine sa manance si ei saracii o pensie chiar daca nu aveau dreptul la ea. Acum cu recunoasterea oficiala nu mai are de ce sa-si faca griji. A intrat si el in legalitate cum s-ar spune.
Lumea vorbeste vrute si nevrute despre decedat. E dreptul ei ca de aia e lume. Nici oprirea curentului nu o poate potoli pentru ca, nu este asa, mereu emisiunile importante se dau si in reluare dimineata.
Acum ce sa mai zicem.
Sa-i fie tarana usoara !
Mai nouă Mai veche