Cum nu moare Primaria Braila de grija soferilor

Asa cum bine se cunoaste Braila este de la un timp loc de batalie intre masinile soferilor si strazile care se tot reabiliteaza. Primaria isi arata zi de zi incompetenta in gestionarea acestei probleme.

Iesirea din Braila spre Galati a devenit un sport extrem. La fel si intrarea dinspre soseaua dig. Pe langa basculantele care lucreaza la statia de epurare e o adevarata placere sa circuli indiferent de masina pe care o detii.

La intersectia strazii Calea Galati cu actualul drum de iesire din Braila se formeaza cozi interminabile de masini. Politistii pusi sa controleze traficul pe la orele 17 dispar si haosul preia totul. Masinile se bulucesc, prioritatile nu se mai acorda iar nervii explodeaza.

La fel se intampla si la intersectia bulevardului Dorobanti cu strada care duce la gara. Pentru ca lucrarile de reabilitare ale bulevardului au ajuns pana la aceasta intersectie semafoarele s-au oprit. Ca urmare sa schimbi directia de mers este o adevarata incercare de sofat.

Chiar atat de incompetent sa fie domnul primar Simionescu incat sa nu isi dea seama ca doua schimburi de politisti comunitari care sa dirijeze traficul ar rezolva problemele? Chiar nu ii pasa de cei pe care ii pastoreste si care il platesc?

Intelegem ca se lucreaza. E un lucru bun pentru oras dar haideti totusi sa o facem cu cap pentru ca cei care au o masina sa mai poata si circula.
Mai nouă Mai veche