De ce nu vom iesi din criza in 2010

Politica guverneaza viata economica de la prost spre mai prost! Incompetenta care porneste de la primul ministru, cosas de frunte la el in sat, dar lamentabil guvernant, trece prin ministerul de finante unde politicile propuse numai aplicabile nu sunt si ajunge la ministere precum cel al turismului care arunca efectiv cu banii in stanga si in dreapta pe programe de o stupizenie demna de patologie.
.
Cumparam rable zburatoare de la americani pentru ca suntem parteneri, dar intram in SUA cu viza pentru ca vezi doamne suntem imigranti! Pai un guvern sanatos la cap i-ar fi trimis de mult la plimbare cu bazele lor cu tot, legate de gat de sicriele lor zburatoare pe care vor sa ni le vanda ca mari produse militare!
.
Nu vom iesi din criza in 2010 pentru ca guvernul este incompetent, nu stie sa aplice masuri simple si eficace, nu are oameni competenti, iar daca are, acestora li se pune pumnul in gura de factorul politic atotcunoscator! Nu vom iesi din criza pentru ca ei nu simt criza! Cand va declara si presedintele Romaniei la televizor ca isi reduce propriul salariu, propriul staf pentru ca e criza, atunci poate voi mai crede in vreo masura ceva! Nu vom iesi din criza pentru ca incompetenta si manelismul este politica de stat.
.
Restul articolului pe capitalul.ro
.
Mai nouă Mai veche