Borcea bate ISIS

România trăieşte, respiră şi se gândeşte doar la Cristi Borcea! Glumesc desigur dar, dacă ai fi un străin şi ai sta în România doar o săptămână ai crede că doar acest lucru se întâmplă. Practic la televiziunile importante se vorbeşte decât de acest personaj, de femeile care au avut relaţii cu el, de fostele sau actualele soţii, totul, într-o încurcătură demnă de cele mai proaste romane ale Sandei Brawn.

Pesemne că acolo unde se găseşte sărmanul Cristi Borcea şi-a realizat visul său de imagine - acela de a fii pe toate programele la aproape acelaşi timp. Păi o aşa realizare nu reuşea el nici când Dinamo ştergea pe jos prin campionat cu Steaua de plângea Gigi Becali în pumni. Nici măcar atunci când era supranumit Shakira şi se ondula în direct la lojă. Niciodată nu a fost aşa de prezent în faţa publicului.

Pesemne că o astfel de promovare ar trebui puţin oprită şi astfel a respins o aşa zisă relaţie cu o judecătoare care i-ar fi dat o soluţie de achitare în celebrul de acum dosar al transferurilor. El să recunoască că nu şi nu...ei bine asta e chiar o premieră pentru el!

Mai mult, nici ultimile isprăvi ISIS nu au mai prins ştirile de primă mână în faţa ştirilor despre Borcea. De aia zic să-i dăm omului libertatea şi două direcţii în viaţă - să repopuleze România cu borci şi să fie in faţa stirilor importante la fiecare buletin tv. Eu zic că poate!

- See more at: http://www.infoest.ro/stiri/editorial/borcea-bate-isis.htm#sthash.MXoHYJkE.dpuf
Mai nouă Mai veche