Concediul oamenilor politici români

Am observat o înclinaţie spre concedii la oameni politici români. Victor Ponta a pleact la Miami in SUA să-şi facă concediul. Nu contează că este în discuţie codul fiscal, că situaţia din partidul său e varză, că situaţia guvernului scârţie. Nu! Omul vrea o vacanţă şi pleacă! Restul nu contează ci numai binele lui şi a familiei sale! Ne-am lămurit cu ăsta!

Klaus Iohannis a plecat nu demult în vacanţă. Nimeni nu zice să nu îţi iei concediu dar NU atunci când eşti într-o funcţi de mare răspundere unde ai fost ales. Nu contează că e dreptul tău, cum ar spune unii proşti, ci contează că trebuie să dai un exemplul. Păi ce fel de exemplu când tu eşti primul care îşi pune palama în ....şi pleci la bronzat? Unde este aplecarea ta spre binele public? Nu! Contează ca nevasta cu tine să vă simţiţi bine şi să faceţi poze cretine pe facebook!

Încă ceva domnilor politicieni - terminaţi cu declaraţiile pe facebook. Din funcţii oficiale faceţi declaraţii oficiale nu vă ascundeţi sub plapuma unei reţele de socializare! Bnii pe care îi primiţi lună de lună de la noi nu sunt virtuali ci reali. Nu contează că sunt puţini sau mulţi, voi aţi vrut să fiţi în aceste funcţii aşa că asumaţi-vă inclusiv părţile rele nu doar pe cele de bătut cu pumnul în piept şi pupat în dos!

- See more at: http://www.infoest.ro/stiri/editorial/concediul-oamenilor-politici-romani.htm#sthash.RCZxi8fe.dpuf
Mai nouă Mai veche