De ce nu trebuie Ponta să înveţe maghiara să poată discuta cu miniştrii UDMR

Victor Ponta a semnat înţelegerea cu UDMR având în spate steagul României. Kelemen Hunor a semnat având în spate steagul UDMR. Această imagine spune totul despre poziţiile celor doi. Cu toate că în campania electorală Victor Ponta a minţit electoratul acum semnează un acord de trădare naţională numai pentru aşi menţine puterea. Mai mult decât atât nici nu avea nevoie de acest sprijin!

Prostia liderului PSD este cea care îi va fi fatală din punct de vedere politic. Guvernul Ponta III va face tot posibilul să ajute afişarea stegului separatist al secuilor, să înfiinţeze universităţi numai în maghiară, să facă o autostradă de nicăieri spre nicunde pentru a se plimba pe ea trei căruţe şi două hârburi, să pună prefecţi maghiari în trei judeţe unde nimeni nu se uită la drepturile românilor care sunt peste 20% (vezi legea minorităţilor clamată de UDMR) şi altele tot aşa.

Vă aducem aminte că prin semnătura sa Victor Ponta nu a angajat PSD, nu a angajat familia lui, nu l-a angajat pe socrul său ci a angajat Guvernul României! El a semnat în numele nostru după ce ne-a minţit!

Singurul "noroc" pentru Ponta este că numărul miniştrilor unguri din guvern e doar de 2 din 25 ceea ce încă nu îndeplineşte "condiţia cui" a UDMR cu limba maghiară. Altfel dacă ar fi cerut şi ca şedinţele de guvern să se ţină în limba maghiară Ponta ar fi fost nevoit să accepte!

- See more at: http://www.infoest.ro/stiri/editorial/ponta-nu-invat[-maghiara-sa-vorbeasca-cu-udmr.htm#sthash.8u6mrCRR.dpuf
Mai nouă Mai veche