Povestile lui Ponta

Am zis sa nu ma pronunt inca asupra greselilor pe care guvernul Ponta le face dar parca nu mai pot suporta. Pe langa propaganda care parca e modul de viata a guvernului nu vad nimic din punct de vedere economic. Am vazut insa aberatii precum CASS pentru persoanele fara venit sau privatizarii facute de dragul de a fi facut ceva precum cazul CFR Marfa.

Guvernul Ponta incepe pe zi ce trece sa semene cu guvernele Boc si MR Ungureanu. Aceeasi retorica, aceeasi nesimtire fata de banul public, aceeasi propaganda desantata bugetivora. Stau si ma intreb cand are timp primul ministru sa munceasca daca zilnic are program de aparitii televizate?

Liberalii sunt total sub pulpana socialistilor. Puterea e la PSD si nu vad cum baroniada lor va putea fi stapanita atat timp cat avem un Antonescu fara vlaga si fara substanta de dreapta.

Ordonantele de guvern curg, ideile de azi sunt proaste maine, explicatiile copy-paste sunt la ordinea zilei. Nu avem o strategie, nu avem o directie, totul e facut la merge si asa. Din cate simt ca pozitia de prim ministru pentru Ponta va fi ultima mare functie pe care "micul", la propriu, Titulescu o va avea in statul roman.

Domnule prim ministru sunteti la conducere de aproape 2 ani si nu am vazut nimic care sa sa va diferentieze de alde Boc. Acelasi yes in fata Cotroceniului de data asta ascuns sub umbrela "coabitarii", aceeasi fluctuatie de penali prin functii de ministri, acelasi proiecte reincalzite, aceeasi gargara politicianista de care ne-am saturat.

Domnule Ponta cand o sa guvernati? Pana acum il aveam pe Traian Basescu sa hahaie si sa se faca ca munceste acum va avem si pe dumneavoastra. Nu credeti ca e totusi cam mult pentru tara asta?

editorial pe Infoest.ro
http://www.infoest.ro/index.php?pn=2&idn=386473929
Mai nouă Mai veche