Braila sub mandatul mizeriei

De cateva zile ploaia imprastie gunoaiele prin Braila. De multi ani nu am mai vazut atat mizerie in oras. Se pare ca acum s-a revarsat marea de mizerie din toate casele iar baietii care sunt platiti sa le care la groapa de gunoi inca sunt in vacanta. Altfel nu imi explic de ce orasul arata in halul in care arata.

Incep sa am nostalgii dupa munca tatucului Anton Lungu. Macar la acest domeniu, al curateniei, se pricepea. Fosta sa pupila, actualul primar, Aurel Simionescu este departe de performantele mentorului.

Bataia de joc continua cu lucrarile facute aiurea si pe toate strazile in acelasi timp. Daca se poate circula pe Calea Calarasilor e suficient ca "nenea Simi" din biroul lui cocotat in cladirea prin care cu nostalgie isi plimba si pasii de UTC-ist, sa se declare multumit. Noi nu suntem.

Il invitam pe edil sa mai mearga si pe jos, sa vada daca il ia cineva cu huo acum prin Lacu Dulce sau prin partile mai "moi" din Chercea. Sa incerce sa locuiasca pe strada Rosiorilor sau sa caute o parcare ca un disperat in zona Dorobantilor.

Astea sunt probleme urgente nu pentru urmatorul mandat!

editorial pe InfoESt.
Mai nouă Mai veche