3 iun. 2012

Fiare si Oameni - lansare de carte

 Va invit la lansarea cartii "Fiare si Oameni". Evenimentul va avea loc joi 7 iunie de la ora 17 in sediul bibliotecii judetene Panait Istrati Braila din str Calarasilor nr 54. Vor prezenta volumul domnii Constantin Gherghinoiu si Ion Balan.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Mihai e un adevarat personaj, in sensul cel mai frumos al cuvantului. Nu ma surprinde aceasta noua aparitie, ma surprinde insa puterea din spatele poeziei, filozofia din spatele cuvintelor. E genul de poezie pe care o citesti, te lasi in scaun si apoi iti citesti sufletul cu ochii deschisi.Te pune pe ganduri si iti da o alta perspectiva.
Si stiu ca nu se va opri aici. Stiu ca urmatorul volum de poezii va va surprinde pe toti cu linistea si calmul pe care il veti simti printre randuri. Va canta natura, frumosul, ciripitul pasarilor, verdele crud al ierbii si gustul bun al capsunilor ce rodesc in curte. Iar inspiratia lui va fi locul pe care il numeste deja ACASA - Silistea.
Ma bucur ca mai citesc o carte de-a ta (eram de-o schioapa cand imi aratai caietul cu poezii din mobila de sufragerie si-mi spuneai ca visul tau era sa le publici).
N-au fost publicate toate, asa cum nici noi nu ne spunem toate gandurile. Le cernem, le dam forma, le cizelam sau le oprimam.
Ma bucur ca pot spune maine: E FRATELE MEU.Si-ti doresc tot binele din lume.