Confortul resorturilor turcesti pe litoralul romanesc

Relativ nou in peisajul turistic romanesc, *Phoenicia Holiday
Resort
*este situat in Mamaia Nord si vine cu un concept care vrea sa rivalizeze cu hotelurile din Turcia, una din destinatiile preferate ale turistilor romani.

Complexul este situat la doar 150m de plaja privata si se intinde pe o suprafata totala de peste zece hectare. Se adreseaza in special familiilor cu copii, fiind compus exclusiv din apartamente compuse din living cu canapea, dormitor cu pat matrimonial sau twin si bucatarie complet utilata. Dotarile sunt la cel mai inalt nivel, mobilierul este ergonomic cu design ultramodern.

*Phoenicia Mamaia* pune la dispozitia turistilor care-i trec pragul mai multe restaurante cu specific libanez, romanesc sau international, terase, baruri si cafenele.

Copiii au parte de toate conditiile pentru o vacanta de neuitat la malul marii: piscine exterioare si cascade, club, sala de cinema, teatru, spatii de pictura si desen, toate activitatile fiind intretinute de o echipa de animatori profesionisti.

Asadar, pentru cei care tanjesc dupa confortul hotelurilor din Turcia insa distanta prea mare este o problema, exista o alternativa: Phoenicia Holiday Resort Mamaia!
Mai nouă Mai veche