Defilare modesta de 1 Decembrie la Braila

Fata de alti ani evenimentele dedicate zilei de 1 Decembrie au fost mai modeste. Defilarea s-a facut pe singura portinune practicabila a Caii Calarasilor iar privitorii s-au cocotat pe borduri si si-au rupt picioarele prin santierul care este centrul nou.

In fata statuii Ecaterinei Teodoroiu autoritatile s-au inghesuit. S-au depus coroane de flori si s-au tinut cuvantari patriotarde.

Oamenii au asistat ciotca la desfasurarea evenimentelor. Parada care ar fi trebuit sa fie punctul culminant al intregii manifestari a durat doar 5 minute iar apoi lumea a plecat fiecare pe la casele lor.

Primaria Braila nu a fost in stare sa arboreze drapelul national decat pe niste suporturi improvizare de-a stanga si de-a dreapta statuii iar restul orasului era doar imbracat in praf de la lucrarile care nu se mai termina.

Nu am vazut o organizare buna, nu am simtit nimic din spiritul de sarbatoare. Am vazut doar niste autoritati blazare care au cautat s-o faca si pe "asta" fara nici o cheltuiala si parca in dorul lelii.

Nu asa se sarbatoreste Ziua Nationala!

Sper ca un alt primar sa reuseasca sa organizeze niste evenimente demne de importanta sarbatorii anul viitor.

articol publicat pe InfoEST Braila
Mai nouă Mai veche