Ce nu se vede ?

Ministrul Finantelor dl Sebastian Vladescu nu se preocupa de lucrurile importante ci de contrabanda cu usturoi! Acest lucru a reiesit din conferinta de presa de luni 17 mai 2010.
.
Pe siteul oficial al ministerului este urmatoarea stire:
"Ministrul Finanţelor Publice, dl.Sebastian Vlădescu, a semnat astăzi, 14 mai 2010, un ordin prin care cere tuturor secretarilor de stat şi membrilor cabinetelor acestora să se retragă din Consiliile de Administraţie şi Adunările Generale ale Acţionarilor.
În cazul în care, până luni, 17.05.2010, nu se va pune în aplicare acest ordin, Ministrul Finanţelor Publice va cere demiterea secretarilor de stat şi a membrilor cabinetelor acestora."
.
S-a retras cineva? A fost demis cineva?
.
Veniturile pe primele trei luni au fost la bugetul consolidat al statului in valoare de 12.171,9 milioane lei iar cheltuielile sunt de 20.479,7 milioane lei!!! Datele complete le gasiti aici.
.
S-a auzit cumva pe la Ministerul Finantelor de traficul de tigari, traficul de alcool, traficul de marfuri? Acestea nu sunt in atentia sa?
.
S-a uitat cineva la cheltuirea banului public in achizitii?
S-a gandit Ministrul Finantelor la reducerea cheltuielilor de protocol , cu masinile, cu gratuitatile etc de care beneficiaza zeci de bugetari?
.
E mai usor sa iei bani de la salarii si de la pensii. Aici nu trebuie sa gandesti ci doar sa si tupeu sa tai...
.
PS
Afirmatiile lui Vladescu de un cinism idiot le puteti citi aici.
Nesimtirea cu care Ministrul Finantelor nu isi plateste taxele o puteti admira aici.
.
Mai nouă Mai veche