Maestrii afacerilor online

John Middleton prin "Maestrii afacerilor online" deschide o poarta spre lumea afacerilor on-lie. Sunt prezentate personajele importante ale industriei, producatori, integratori, ganditori: cum ar fi Bill Gates, Michael Dell, Peter Druker etc.Fiecare are de-a face practic cu o fisa unde se gasesc sumar celele mai importante idei, carti si pozitii ale respectivilor.
.
In afara acestei abordari autorul mai introduce o colectie de carti recomandate precum Funky Business, Excelenta in afaceri, Al treilea val care sunt cunoscute si publicului romanesc dar si altele care nu au aparut in editii locale. Nu trebuie uitat si dictionarul de termeni care ajuta la intelegerea unor fenomene sau cuvinte specifice industriei on-line.
.
Prima editie din Romania a aparut tot la Editura Meteor Press in 2009 iar actuala editie din 2010 este a doua, cu o coperta schimbata pentru a se incadra in Colectia revistei Capital "12 carti despre afaceri pe care trebuie sa le ai". Volumul are 208 pagini si initial a fost publicat in 2006 in Marea Britanie.
.
Mai nouă Mai veche