12 apr. 2008

RDS intra in Braila

A inceput campania “la vedere” a RDS&RCS in Braila pentru persoane fizice.
Primul material a aparut “de proba” in cotidianul Obiectiv – Vocea Brailei. Apoi s-a semnat un contract cu “Ziarul de Braila” unde au aparut machete destul de mari cu noua oferta RDS&RCS de 45 ron cu TVA inclus pentru un pachet 4 play ( cablu tv, internet, telefonie fixa si telefonie mobila).
Pana de curand orasul Braila era dominat de UPC care a inghitit regretata Astral si companii regionale precum Genius. Dupa ce a pus “mana” pe oras UPC a inceput sa isi dea in petec. A dat afara oamenii cei mai buni, a reorganizat serviciile , a schimbat modul de facturare, a introdus cu greu telefonia UPC. Dupa toate zbuciumurile de mai sus a reusit sa ofere un serviciu de internet execrabil , cu intreruperi dese , cu un suport tehnic foarte slab uneori de-a dreptul amatoresc. Singurul lucru care ii mai tine este serviciul Tv bun. Daca si asta cade au murit.
RDS&RCS s-a miscat altfel. A oferit servicii pentru firme iar de curand a preluat unii jucatori mici de internet precum Tuvinet si Mavidan. Acestia au intrat in zonele dominate de UPC si au instalat cabluri pana la usa fiecarui potential client.
Acum a venit randul marketingului.
Elementele succesului vor fi : pretul mai mic, serviciul care nu are cum sa fie mai prost ca al UPC-ului, oferta de 2 luni de gratuitate, costul zero de conectare, serviciul 4 play.
Insa cred ca cel mai bun promotor pentru RDS&RCS va fi UPC !!!
Serviciile UPC sunt mizerabile !!! Plus ca te fura pe fata, iti trimit facturile din paste in craciun, inregistreaza ilegal toate plangerile dar iti dau numar de ordine doar adaca soliciti tu !!!! , nu sunt profesionisti in a remedia plangerile tehnice, schimba mereu IP deoarece folosesc IP-uri dinamice dar “uita” sa iti zica si tie , nu fac “setarile” pentru telefonie de nu iti merge cu zilele etc. La un asa serviciu estimez ca vor zbura de pe piata in fata noii ofensive RDS&RCS.
Sa castige cel mai bun!

6 comentarii:

Anonim spunea...

Fratilor veniti mai repede...ca ne-am saturat de UPS...de cand va asteptam...chiar maine am sa sun...chiar oferiti servicii si ptr persoane fizice?

Anonim spunea...

deabea astept sa veniti m-am satutat de ups ..merge de n-ar mai merge .nu poti sa faci nimic pe net deabea incarca pagina ..si intra net e mort complect.

crashandlove spunea...

Mavidan si Tuvinet nu au fost preluati de RDS ! Sunt parteneri.

Anonim spunea...

INTERESANT!!!Sunt din Timisoara si aici UPC-ul este foarte bine cotat!Eu sunt client si fan RDS(va inteleg bucuria,chiar au avut o crestere fulminanta mai ales datorita retelei metropolitane care permite viteze de download de cativa mega,tarifelor mici atat la net cat si la telefon)dar multi dintre prietenii mei spun ca nu ar renunta la UPC.Oricum,a inceput sa imi fie greata de firmele care atunci cand nu au concurenta ofera servicii de proasta calitate,iar atunci cand apare concurenta nu mai stiu cu ce oferte sa vina sa nu isi piarda clientii.PE EI,BAIETI!!!

Anonim spunea...

@crashandlove Mavidan si Tuvinet nu au fost preluati de RDS ! Sunt parteneri. tin sa te contrazic desi tuvinet si mavidan spun ca sunt doar parteneri iti spun eu din surse sigure ca au fost cumparati spre exemplu Laurenstiu care era si este director a ramas in firma dar sub forma de angajat patronat de rds rcs, cat despre rds merge bine dar uneori o cam da in bara mai ales cand pica netu eu am avut o problema de genul asta timp de 6 zile nu am avut net dar nu s-a obosit sa vina sa vada ce are rezolvarea era simpla schimba swici de pe scara pentru ca era ars dar ce sa facem asta-i in romania.:D

Anonim spunea...

anonim scumpesc peste noapte rcs&rdsde ex plec de la mavidan catre rds plec cu fabar link 2 la 35 ron si la rds a sarit la 38 de lei,de ce ?>