22 apr. 2007

Basescu.ro dupa suspendare

Abia dupa suspendarea din functia de presedinte al Romaniei Traian Basescu si oamenii lui de campanie s-au intors la „popor”. Pana acum ceva timp pe siteul oficial basescu.ro puteai gasi doar vechile informatii de campanie din 2004, joculetele care l-au facut celebru si promisiunile pe care a aratat ca nu le-a indeplinit.
Prima pagina din basescu.ro este acum plina de indemnuri mobilizatoare si de „opinii” pro prezidentiale.
Misajul cetral este „ Dragi romani aveti incredere, nu cedez ! Va multumesc ca sunteti alaturi de mine ! „ semnat Traian Basescu. Mai gasim in dreapta un cod html prin care mesajul poate fi preluat pe siteul propriu si un indemn de a trimite mesaje prin care sa iei pozitie fata de aceasta asa zisa nedreptate.
Slab si patetic !
In rest siteul este tot ala vechi.
Nici oamenii care lucreaza pentru Basescu nu s-au omorat cu firea de a pune informatii noi. Pesemne acolo nu mai crede nimeni in presedintele jucator si asa de ce sa se omoare cu munca. Sau poate evenimentul i-a prins dupa ora 16 si cum nu era nimeni au lasat-o pe alta data , pe luni poate, cand inca ei credeau ,asa cum le-a spus jucatorul iubit, ca Basescu va fi la Cotroceni.
Teapa !
Ne vedem la referendum.

6 comentarii:

Anonim spunea...

Basescu este un presedinte mult mai bun decit cei dinaintea lui deoarece nu s-a lasat intimidat de toti comunistii careiau stat in cale.
A condamnat comunismul cind in parlament sunt foarte multi securisti. Cred ca daca se v-a dizolva parlamentul vom mai putea face un pas spre occident.
Succes si incredere in Dumnezeu.

Mihai Vintila spunea...

Sunt doua elemente importante:
1.Basescu e la fel de comunist si securist ca aia pe care ii critica
2.Conform Constitutiei doar Parlamentul reprezinta "vointa poporului".
Sa vedem ce va decide viitorul.

Cristina spunea...

de la inceput spun ca sunt o sustinatoare a lui basescu....
Nu pretind ca Basescu e un presedinte ideal care ne-ar putea scoate din mizeria in care traim, in schimb a fost singurul care si-a pus fotoliul de la cotroceni in primejdie pentru a arata ceva, cand putea foarte frumos sa stea linistit, !!!!
Nu e nici un sfant, asta e clar....dar MACAR A INCERCAT!!!! acesta e sg motiv pt care il sustin!!!!

Anonim spunea...

Basescu se descurca exceptional in situatii,care pe altii,i-ar descuraja.

Mihai Vintila spunea...

Cristina , cand lucrurile despre Basescu vor fi scose la iveala vei vedea ca ai dat increderea ta cui nu merita.
Dupa mine un presedinte trebuie sa-si asume rolul, statutul si menirea.Pana acum nu am avut un astfel de presedinte.
Sper sa apara.

Pentru Anonim : sunt deacord cu afirmatia ta dar cu un amendament - Basescu se descurca exceptional in situatii pe care le creaza EL!

elena spunea...

as vrea sa-mi spuna cineva un nume de politician care ar fi pregatit sa conduca tara; exista? nu
ne-am saturat de minciuni, de comunisti care ne infesteaza auzul si privirea cu aparitiile lor la tv, ne-am saturat de clanul iliescu. gata. mai vrem si altceva, vrem ce am sperat la revolutie , sa scapam de comunism de imbogatirea unora pe spinarea noastra, vreau sa nu se mai spuna ca suntem generatie de sacrificiu, noi nu avem dreptul la viata? gata copiii mei merita sa traiasca mai bine in tara asta; vor vota alaturi de mine NU la referendum; trebuie sa incercam sa scapam de politicieni prafuiti si imbuibati