Turism de inundatie

Guvernul Boc impreuna cu presedintele Basescu au instituit noul turism de inundatie.
Pentru ca nu pot face nimic concret arunca cu vorbe in stanga si dreapta de nu mai stii care viitura e mai mare a cuvintelor fara sens sau a apelor.
.
Comunicarea pe mai multe voci e un fel de a spune ca se are grija de sinistrati.
.
Banii folositi pentru toata aceasta plimbare electorala, fara nici o utilitate practica decat in mintea protagonistilor, ar fi prins bine oamenilor saraci loviti de napasta.Oare de ce nu comunica nimeni cat costa ora de "vizita" cu elicopterul ( intre 500 si 1000 de euro !) ca sa stim si noi de ce criza nu afecteaza guvernantii ci doar prostimea!
.
Pe zi ce trece imi este mai scarba de clasa noastra politica. Dupa ce ca nu sunt decat niste tipologii umane de joasa speta nu au nici macar bunul simt ancestral romanesc de a tacea din gura daca nu sunt in stare de nimic. Primul guraliv al tarii care se ratoieste la populatie pentru vina de a se fi nascut saraci, intr-o zona uitata de Romanie este zbanghiul nostru presedinte. Decat asa prezenta la inundatii mai bine lipsa.
.
Bomboana pe coliva a turismului de inundatie a pus-o madam Nutzi care ca o parvenita ce este a aruncat in scarba doua ciocolate unor copii sarmani. Mai bine le dadea poseta si iesea tot satul din saracie...
.
Mai nouă Mai veche