Bricostore Braila

S-a deschis Bricostore Braila in cadrul mallului din Varsatura.
Primul lucru care m-a lovit cand am intrat in magazin a fost usa de la intrare. La propriu ! Senzorul nu m-a detectat ca fiind o persona si nu a comandat deschiderea.In cele cinci minute cat am stat si am privit usa inca cel putin trei persoane au patit la fel. Ce dracu e asa de e greu sa faci o usa care sa se deschida ?
Al doilea lucru rau il constituie angajatii. Proaspeti dar deja implantati cu acea mima cretina si cu raspunsuri demne de filmele cu prosti. Intrebi ceva si iti spun la ce raion gasesti ce vrei dar doamne fereste sa iti spuna unde este raionul respetiv ! Alo Bricostore , puneti panouri de indicat raioanele si harti in magaoaia aia pe care ati ridicat-o ca angajatii sunt nepregatiti si te trimit in cu totul alta parte!!!
Al treilea lucru il constituie pacaleala cu transportul gratuit. Doar la comenzi de minim 1000 de RON este valabila si mai mult te progameaza ei in maxim 2 zile !!! Eu platesc acum si trebuie , dupa mintile luminate de acolo, sa stau acasa 2 zile sa ii astept ca sigur vin ei !!! Decat asa mai bine lipsa !
Singurul lucru bun este ca au angajat niste braileni si s-a mai redus somajul.
Produsele sunt tot alea iar preturile de deschidere nu vor dura decat in limita stocului disponibil.
Mai nouă Mai veche