RDS intra in Braila

A inceput campania “la vedere” a RDS&RCS in Braila pentru persoane fizice.
Primul material a aparut “de proba” in cotidianul Obiectiv – Vocea Brailei. Apoi s-a semnat un contract cu “Ziarul de Braila” unde au aparut machete destul de mari cu noua oferta RDS&RCS de 45 ron cu TVA inclus pentru un pachet 4 play ( cablu tv, internet, telefonie fixa si telefonie mobila).
Pana de curand orasul Braila era dominat de UPC care a inghitit regretata Astral si companii regionale precum Genius. Dupa ce a pus “mana” pe oras UPC a inceput sa isi dea in petec. A dat afara oamenii cei mai buni, a reorganizat serviciile , a schimbat modul de facturare, a introdus cu greu telefonia UPC. Dupa toate zbuciumurile de mai sus a reusit sa ofere un serviciu de internet execrabil , cu intreruperi dese , cu un suport tehnic foarte slab uneori de-a dreptul amatoresc. Singurul lucru care ii mai tine este serviciul Tv bun. Daca si asta cade au murit.
RDS&RCS s-a miscat altfel. A oferit servicii pentru firme iar de curand a preluat unii jucatori mici de internet precum Tuvinet si Mavidan. Acestia au intrat in zonele dominate de UPC si au instalat cabluri pana la usa fiecarui potential client.
Acum a venit randul marketingului.
Elementele succesului vor fi : pretul mai mic, serviciul care nu are cum sa fie mai prost ca al UPC-ului, oferta de 2 luni de gratuitate, costul zero de conectare, serviciul 4 play.
Insa cred ca cel mai bun promotor pentru RDS&RCS va fi UPC !!!
Serviciile UPC sunt mizerabile !!! Plus ca te fura pe fata, iti trimit facturile din paste in craciun, inregistreaza ilegal toate plangerile dar iti dau numar de ordine doar adaca soliciti tu !!!! , nu sunt profesionisti in a remedia plangerile tehnice, schimba mereu IP deoarece folosesc IP-uri dinamice dar “uita” sa iti zica si tie , nu fac “setarile” pentru telefonie de nu iti merge cu zilele etc. La un asa serviciu estimez ca vor zbura de pe piata in fata noii ofensive RDS&RCS.
Sa castige cel mai bun!
Mai nouă Mai veche