Basescu.ro

Transmiterea depunerii juramantului de catre noi membri ai guvernului Tariceanu II in direct de catre televiziuni a fost un lucru interesant. Am vazut astfel cum presedintele nu se priveste in ochi cu peremierul si cum ultimul abia a dat mana cu liderul cotrocenist.
Ca de obicei marlania a fost la putere. Drept ca un stalp de telegraf si rumegandu-si cuvantarea in gand , presedintele a asistat stalactitic la succesiunea de ministri. A primit mapele si le-a pasat mai departe cu gestul ca tocmai a pus mana pe ceva murdar.
La sfarsit a tinut sa incheie evenimentul in stilul caracteristic dorind succes guvernului din suflet cu toate ca ieri ii garantase viata scurta!
Amintind in discursul sau de Mircea Geoana pe care chipurile l-a invitat , Traian Basescu a aratat inca o data ca nu este un om de protocol si ca inca mai trudeste la educatia celor sapte ani de acasa.
A plecat apoi dupa ce a servit o portie de hahait cu presedintele Curtii Constitutionale.
Nu stiu cati ii mai acorda credit presedintelui. Pe zi ce trece comportamentul sau este tot mai deviant iar opiniile tot mai singulare. A reusit sa adune impotriva sa aproape toata clasa politica. Suporterii sai sunt fie izolati cum e cazul PD-ului fie prea slabi cum sunt liberalii lui Stolojan.
Chiar daca Curtea Constitutionala a dat o decizie ambigua in ceea ce priveste incalcarea constitutiei , avizul sau este oricum doar consultativ.
Dupa sarbatori v-om avea o acutizare a luptei politice. Pas cu pas inaintam spre inevitabilul referendum pentru suspendare. V-am vedea daca lupta parlamentului pentru o noua lege a referendumului va trece prin furcile caudine ale constitutionalitatii.
In incheiere , pentru nostalgici , recomand siteul basescu.ro unde pot afla ca Traian Basescu = Asa DA presedinte! si ca „Pun totul pe o singura carte !” . In martie s-au gasit 4255 de internauti care sa viziteze creatia din campanie.
Mai nouă Mai veche