Basescu.ro dupa suspendare

Abia dupa suspendarea din functia de presedinte al Romaniei Traian Basescu si oamenii lui de campanie s-au intors la „popor”. Pana acum ceva timp pe siteul oficial basescu.ro puteai gasi doar vechile informatii de campanie din 2004, joculetele care l-au facut celebru si promisiunile pe care a aratat ca nu le-a indeplinit.
Prima pagina din basescu.ro este acum plina de indemnuri mobilizatoare si de „opinii” pro prezidentiale.
Misajul cetral este „ Dragi romani aveti incredere, nu cedez ! Va multumesc ca sunteti alaturi de mine ! „ semnat Traian Basescu. Mai gasim in dreapta un cod html prin care mesajul poate fi preluat pe siteul propriu si un indemn de a trimite mesaje prin care sa iei pozitie fata de aceasta asa zisa nedreptate.
Slab si patetic !
In rest siteul este tot ala vechi.
Nici oamenii care lucreaza pentru Basescu nu s-au omorat cu firea de a pune informatii noi. Pesemne acolo nu mai crede nimeni in presedintele jucator si asa de ce sa se omoare cu munca. Sau poate evenimentul i-a prins dupa ora 16 si cum nu era nimeni au lasat-o pe alta data , pe luni poate, cand inca ei credeau ,asa cum le-a spus jucatorul iubit, ca Basescu va fi la Cotroceni.
Teapa !
Ne vedem la referendum.
Mai nouă Mai veche