Ce fel de ţară ne-am luat înapoi?

Avem deja câteva luni de când Iohannis este preşedintele României. În afară de plimbările prin Germania si Portugalia până acum preşedintele s-a remarcat prin gafe. Avem o gafă cu paltonul, o altă gafă cu o întâlnire, călcat în străchini cu partidele şi tot aşa. Eu înţeleg că unii şi-au luat ţara înapoi, mai ales de prin Sibiu, dar votul masiv contra lui Ponta şi a minciunilor sale nu se vede în comportamentul prezidenţial.

Iohannis trebuie sa înceapă să vorbescă, să se implice în societate, nu precum Băsescu, dar în limitele mandatului. Ultima spălare pe mâini de atribuţii în cazul magistratului Stancu e de-a dreptul ridicolă dacă nu prostească. Denotă necunoşterea atribuţiilor prezidenţiale şi o timorare în exercitarea funcţiei. Plus că, parcă acum, ca niciodată, există cei mai slabi consilieri prezidenţiali.

Înţeleg că la Sibiu nu se nasc numai genii dar chiar aşa numai din gafă în gafă parcă e prea mult. Nu mai discutăm despre decoraţiile acordate unor corupţi că deja ne apucă durerea de cap.

Concluzia este asta - Iohannis apucă-te de treabă, lasă hlizirea pe la manifestări tâmpe, lasă carţile pe seama ălora care pot lega două fraze şi fă ceea ce milioane de români aşteaptă de la tine.

Dacă continui pe drumul asta e posibil să ne luăm ţara înapoi şi de la tine!

- See more at: http://www.infoest.ro/stiri/editorial/ce-fel-de-tara-ne-am-luat-inapoi.htm#sthash.JKYIJAQn.dpuf
Mai nouă Mai veche