Asociaţia Braila 2021 a reuşit să ne facă de ruşine în toată România

Ideea de a promova candidatura Brăilei pentru a deveni capitală europeană culturală în 2021 este bună. Atunci când cei care se ocupă nu selectează ideile bune de cele proaste din motive de libertate absolută pot apărea situaţii precum cea în care suntem acum. Deşi s-a dorit o promovare de bine a Brăilei s-a reuşit exact contrariul.

S-a bătut apa în piuă pe concursul de manele, de spart seminţe şi alte asemenea bazaconii care puteau lipsi sau puteau fi cenzurate din documentele proiectului. Chiar nu interesa pe nimeni dacă astfel de propuneri aberante pentru o capitala culturală s-au făcut sau nu.

Presa centrală abia a aşteptat să prindă un astfel de subiect. România liberă, Adevărul, RFI, B1, Europa FM, Antena 3, Click sunt doar câteva din vehiculele media care au întors pe toate feţele această ştire. Nu mai contează că regreţi acum. Răul e făcut şi cred că asta va însemna şi moartea acestei candidaturi.

Realizatorul Radu Banciu a persiflat minute în şir în emisiunea Lumea lui Banciu din 2 iunie 2015 candidatura oraşului. De la miştoruri legate de Mihaela Rădulescu până la "tanti Elvira". Emisiunea o puteti vedea aici :  http://inregistrari.b1.ro/view-02_Jun-2015-lumea_lui_banciu-85.html

Nici nu mai contează ce se face de acum încolo. Bulgărele s-a dus la vale iar sub el s-au îngropat toate intenţiile bune.

- See more at: http://www.infoest.ro/stiri/editorial/Asociatia-Braila-2021-a-reusit-sa-ne-faca-de-rusine-in-toata-Rom%C3%A2nia.htm#sthash.o2DySOMy.dpuf
Mai nouă Mai veche