România politică când mai munceşte?

Nebunia politică în Romania pare a fi atins paroxismul. Zilnic primul ministru face declaraţii, miniştrii stau mai mult prin deplasări şi pe la televiziuni decât pe la birouri...e o nebunie totală. Se pare că buna guvernare ar trebui să mergă de la sine dar acest lucru nu se întâmplă. Avem un minister al marilor proiecte dar nu am văzut proiectele ! Asta nu de azi de ieri ci de mai bine de doi ani!



PSD se dă în spectacol cu procentele obţinute la euroalegeri. Ok am înţeles că aţi câştigat dar asta a fost acum trei zile. E vremea să vă întoarceţi la muncă în parlament şi să voataţi legile alea pe care toată lumea le aşteaptă. Cum ar fi reducerea CAS-ului sau modificarea aberaţiei numite taxa pe stâlp. Astea nu le putem face noi care lucrăm în privat să vă plătim taxele să vă puteţi ţine voi de gargara politică. Că banii voştri noi îi plătim cu vârf şi îndesat zilnic.

La muncă politicieni şi lăsaţi guvernarea prin televizor că situaţia economică cere măsuri imediate şi nu forme fără fond cum am primit până acum.

La muncă politicieni!
Alegerile au trecut.

http://www.infoest.ro/stiri/editorial/Romania-politica-cand-mai-munceste.htm#sthash.kYLEbBAD.dpuf
Mai nouă Mai veche