Codul Ponta pentru România

Se pare că guvenrul condus de Victor Ponta dă rateuri după rateuri. A fost mai întâi bîlbâiala generalizată în cazul prăbuşirii avionului cu medici iar acum iarna. Înţeleg că poate echipele tehnice au fost depăşite de amploarea iernii dar niciodată ele nu au fost depăşite de problema de a încasa bani buni pentru zilele când nu prestau nimic.

Înţeleg că poate s-au întâmplat prea multe în acelaşi timp dar iarna nu este un motiv de a închide o ţară. Dacă gândim aşa atunici înseamnă că ţări precum Finlanda, Suedia, Norvegia, Rusia sau Canada ar fi doar ţări unde populaţia să stea doar în casă şi să croşeteze dar realitatea nu e nici pe departe aşa.

Codul Roşu pentru zăpadă este ultimul cod al incompetenţei pe care primul ministru şi echipa sa politică o dau. Un mod de acţionare hei-rupist suprapus pe mult tupeu şi uneori prostie de-a dreptul precum cea de care a dat dovadă măreţul director de la CNADR care recomanda cumpărarea rovinetei prin telefon! Nu ar fi fost mai simplu să facă drumurile practicabile pentru cei care au plătit?

Gândirea strâmbă şi prostia cumulate cu poziţii ocupate de incompetenţi notorii sunt semnele neputinţei socialiştilor de a face şi administratie. Dacă mai am probleme de a înţelege buna guvernare a lui Ponta mă uit pe geam şi am în faţă realitatea.

editorial pe Infoest.ro
Mai nouă Mai veche