Nebunia unui buget

De mai bine de doua saptamani clasa politica s-a impartit in doua cu ocazia noului buget. Anul 2014 este important nu numai din punct de vedere economic ci mai ales electoral. De fapt aici sta buba bugetului pe 2014. In el sunt incluse o serie de investitii care pot ajuta unii politicieni. Logic ca cei care pierd fac scandal.


Plecand de la aceasta observatie s-a ajuns la aberatii. Presedintele da indicatii in alcatuirea bugetului. Zice ca nu il semneaza. Perfect cu semnarea. E dreptul lui. Dar de la a exercita un drept constitutional si pana a ajunge la un circ mediatic cu iesiri zilnice la ora fixa deja e cale lunga daca nu de-a dreptul penibila.

Pe de alta parte guvernul se tot incurca in explicatii pentru acea taxa de 7 eurocenti la combustibili. Ba ca este pentru dezvoltarea de autostrazi, ba ca e de fapt o taxa care se varsa in buget si de acolo vor fi mai multi bani alocati autostrazilor dar nu se poate preciza cat .

O intreaga bramburela care ne arata ca avem politicienii pe care ii meritam. Nimic facut cu cap, nimic cu argumente si totul e de fapt o mare invarteala dupa cum bate vantul intereselor politice.

Stati linistiti oameni buni ca Romania va avea buget. Daca nu se va vota acesta in timp util se va merge pe vechiul buget. Asa ca lasati politicienii sa latre si voi vedeti-va de viata, de sarbatori.

publicat pe Infoest.ro
Mai nouă Mai veche