Pentru un TVA de 100%

Vad ca de fiecare data cand guvernul socialist condus de Victor Ponta ramane in pana de bani ideile sunt putine si mereu aceleeasi : sa mai punem un bir sau sa marim TVA.  Dupa masura propagandistica a unui TVA redus la paine ( 9% e totusi foarte mare in conditiile in care unele state au zero la toate alimentele ) acum se gandesc sa creasca din nou TVA-ul.

Idea unei cresteri e sustenabila daca valoarea TVA-ului ar fi mica, sa zicem de la 12% sa il faci 14% cum au facut unele state din uniune dar cand tu ai cea mai mare valoare unde sa il mai duci? Oameni ca Ponta nu inteleg principiul simplu al sacului unei tari : ca sa iei trebuie sa si pui! ori el e obisnuit doar cu luatul!

Stiu ca unii ma vor certa pentru ca aduc raul inainte dar mari pretentii de economie de la un  traitor pe banii statului toata viata lui nu prea am. Asa ca ii lansez suprema provocare : sa faca pentru prima oara in Romania un TVA de 100%. Ar fi in spiritul socialismului pe care incearca sa il introduca in economie, ar fi un inceput pentru prietenii lui din Europa si mai mult decat atat ar revolutiona teoria si practica economica mondiala.

Pe scurt ar ramane in istorie cum disperat vad ca isi doreste.
Il vom gasi la numele Tonta cel Bun .


editorial pe Infoest.ro
Mai nouă Mai veche