Guvernul Ponta si tanara generatie

Cu ochii la alegerile din 2014 guvernul condus de Victor Ponta tot aloca halci din bugetul Romaniei celor care l-au sprijinit : pensionarii. In darnicia lui a uitat tocmai de tanara generatie care iata ca nu mai asteapta initiativele guvernamentale si isi ia viata in propriile maini.

Stundentii si elevii s-au solidarizat intai cu cadrele didacatice iar apoi au constatat ca au si singuri destul de a le reprosa socialistilor guvernanti. Asa ca au inceput sa organizeze greve japoneze pentru a atrage atentia iar directia este de a ajunge la greve generale. Stiu ca ele nu dau bine pentru stabilitatea si coabitarea pe care cu emfaza o tot arunca din vorbe primul ministru dar nu se mai poate ca legile tarii sa fie incalcate sub sloganul nu avem bani.

Pai daca nu aveti bani schimbati legile ca doar aveti cea mai mare majoritate parlamentara de la FSN incoace! Nu va mai plageti atat ca babele pentru ca voi cu guritele voastre ati spus ca aveti solutii. Acum a venit vremea sa le aratati si sa vi le asumati cum drag ii mai ieste copilotului sa spuna.

Cu toate ca primul ministru are o varta care incepe cu cifra 4 gandirea dumnealui este a unui socialist de 80 de ani. Nu intelege si mai mult decat atat nu are capacitatea de a intelege lucruri simple cum ar fi faptul ca daca prin lege oferi unele avantaje atunci trebuie sa si le acorzi pentru ca altfel statul nu ar mai fi stat iar noi am plati impozite degeaba, inclusiv leafa administratorului de tara numit prim ministru.

editorial pe Infoest.ro
http://www.infoest.ro/index.php?pn=2&idn=386474784

Mai nouă Mai veche