Hoarda huliganilor si meciul de fotbal

Am vazut ca toti romanii cum o hoarda de huligani maghiari a invadat Romania sub pretextul meciului de fotbal dintre cele doua tari. Huliganii au venit nu pentru meci ci pentru distrugeri. Jandarmii romani au fost de o blandete demna de filmele cu prosti.

Huliganii trebuiau batuti europeneste, amendati cu mii de euro si explulzati imediat. In schimb ce s-a intamplat : jandarmii au amendat bestiile cu 7300 de lei, doar 62 au fost retinuti iar doar 16 au primit interdictie pe stadioane! E penibil de putin.

Romanii sunt aratati cu degetul si atunci cand merita si atunci cand nu merita. De data aceasta FRF ar trebui sa faca o sesizare la FIFA referitoare la astfel de "suporteri".Nu inteleg nici acum de ce au mai ajuns pe stadion dupa intamplarile din centrul Bucurestiului.

Hoarda de bestii rase in cap trebuia pusa la respect de la primele manifestari. Data viitoare jandarmii ar trebui sa fie mai fermi iar astfel de suporteri sa fie controlati inainte de a vinde biletele pentru a stii daca au cazier sau nu, daca au intredictie pe stadioane etc.

Un meci de fotbal e un eveniment sportiv iar bestiile de tipul celor care au vizitat Bucurestiul trebuie sa ne asiguram in viitor ca vor sta acasa!


editorial pe Infoest.ro
http://www.infoest.ro/index.php?pn=2&idn=386474242
Mai nouă Mai veche